Stadig tommere kjøleskap og stengt nærbutikk. Men jeg har egg. Har jeg egg klarer jeg å lage pai, og klarer jeg å lage pai finner jeg alltids noe å putte oppi. Så da blir det middag likevel, til og med med hjelp fra treåringen.
Pai med chevre, bacon og grønne erter (4 pers)
Paiskall - se grunnoppskrift
Fyll:
6 egg, sammenvispes
1 liten rull chevre i skiver
100-200 g sprøstekt bacon
en god neve kokte grønne erter
Salt og pepper
Stekes på 180 graderi i ca 40 minutter
Valget av grønne erter som grønnsaksalibi var kanskje ikke optimalt. Det ble veldig fine farger, men jeg burde hatt noe litt friskere og krispere - purre eller aspargesbønner, kanskje?
Denne bloggen hørtes spennende ut! Deg vil jeg følge:) Heidi:)
SvarSlettSå hyggelig! Velkommen skal du være :-)
SvarSlettLiker godt "middag hos dølbakken"
Paien ble veldig god! Takk for tipset. Jeg byttet ut ertene med brokkoli!
SvarSlettSå fint å høre:-) Brokkoli høres godt ut!
SvarSlettJeg skal teste den i kveld, men med purre! Gleder meg! :)
SvarSlett