torsdag 18. mars 2010

Kyllingsalat med avocado og urtekrutonger















Restelykke! Det ble igjen masse stekt kyllingfilet etter at mannen lagde mat i går. Perfekt utgangspunkt for dagens lunsj. Og sannelig hadde jeg jo ikke nettopp laget urte- og hvitløkskrutonger også.

Salaten er ikke noe særlig mer enn det du ser på bildet: grønn salat, sukkererter, soltørkete tomater, en halv (perfekt moden!) avocado i skiver, litt bladpersille, krutonger - og (kald) stekt kyllinfilet rullet i sesamfrø. Olivenolje, salt og pepper over. Veldig, veldig godt og sunt.

5 kommentarer:

  1. Mmm så godt ut. Enda en matblogger som tar fantastiske bilder. Jeg blir så sjalu på dere! Hehe ;)

    SvarSlett
  2. Takk for det :-) Digger forresten header-bildet ditt!

    SvarSlett
  3. Takk :) Det er tatt på et museum/gammel ranch utenfor Houston. Et hus fra 1930.

    SvarSlett
  4. avocado er kanskje noe av det aller beste jeg vet, en perfekt moden avocado med litt salt og pepper. fantastisk.

    utrolig fin blogg. den er selvfølgelig bokmerket.

    SvarSlett
  5. Så hyggelig! Elsker avocado selv, men spiser den bare kald. Takler IKKE avocado i varmretter - den får en litt sånn emmen smak synes jeg.

    SvarSlett

Subscribe

Labels

Flickr