lørdag 20. mars 2010

Pai igjen












Stadig tommere kjøleskap og stengt nærbutikk. Men jeg har egg. Har jeg egg klarer jeg å lage pai, og klarer jeg å lage pai finner jeg alltids noe å putte oppi. Så da blir det middag likevel, til og med med hjelp fra treåringen.

Pai med chevre, bacon og grønne erter (4 pers)

Paiskall - se grunnoppskrift

Fyll:

6 egg, sammenvispes
1 liten rull chevre i skiver
100-200 g sprøstekt bacon
en god neve kokte grønne erter
Salt og pepper

Stekes på 180 graderi i ca 40 minutter

Valget av grønne erter som grønnsaksalibi var kanskje ikke optimalt. Det ble veldig fine farger, men jeg burde hatt noe litt friskere og krispere - purre eller aspargesbønner, kanskje?

5 kommentarer:

  1. Denne bloggen hørtes spennende ut! Deg vil jeg følge:) Heidi:)

    SvarSlett
  2. Så hyggelig! Velkommen skal du være :-)

    Liker godt "middag hos dølbakken"

    SvarSlett
  3. Paien ble veldig god! Takk for tipset. Jeg byttet ut ertene med brokkoli!

    SvarSlett
  4. Så fint å høre:-) Brokkoli høres godt ut!

    SvarSlett
  5. Jeg skal teste den i kveld, men med purre! Gleder meg! :)

    SvarSlett

Subscribe

Labels

Flickr