torsdag 18. mars 2010

Tunfiskfyllt squash med couscous











Dagens resteutfordring var å få brukt opp en rest tunfisk-pastasaus fra søndagens middag. "Farserte" grønnsaker er kanskje litt cheesy 70-talls mat, men en god løsning når man har rester av stuinger eller sauser. Dette var et eksperiment for min del - juryens dom kan du lese nederst.

Tunfiskfyllt squash (3 personer)
3 squash
ca 1/2 l pastasaus/stuing med tunfisk
olivenolje

Skjær kubber av squashen og hul ut (se bildet). Grovhakk omtrent halvparten av innmaten og surr i en panne i litt olivenoljge. Bland inn i sauseresten. Jeg hadde dessuten litt kapers i sausen og smakte til med sitronsaft, salt og pepper. Fyll squash-"kubbene" med sausen/stuingen, og pensle dem med olivenolje på sidene. Stek i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.

Ved siden av serverte jeg couscous "tabouleh-style" og oliven.

Juryens dom:

- Rar og god middag, kjære.
- Jeg vil ha poteeetstappe!
- Duss ("mer oliven, takk")

1 kommentar:

  1. :-) likte spesielt oversettinga av ettåringen der!

    SvarSlett

Subscribe

Labels

Flickr