Dagens resteutfordring var å få brukt opp en rest tunfisk-pastasaus fra søndagens middag. "Farserte" grønnsaker er kanskje litt cheesy 70-talls mat, men en god løsning når man har rester av stuinger eller sauser. Dette var et eksperiment for min del - juryens dom kan du lese nederst.
Tunfiskfyllt squash (3 personer)
3 squash
ca 1/2 l pastasaus/stuing med tunfisk
olivenolje
Skjær kubber av squashen og hul ut (se bildet). Grovhakk omtrent halvparten av innmaten og surr i en panne i litt olivenoljge. Bland inn i sauseresten. Jeg hadde dessuten litt kapers i sausen og smakte til med sitronsaft, salt og pepper. Fyll squash-"kubbene" med sausen/stuingen, og pensle dem med olivenolje på sidene. Stek i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.
Ved siden av serverte jeg couscous "tabouleh-style" og oliven.
Juryens dom:
- Rar og god middag, kjære.
- Jeg vil ha poteeetstappe!
- Duss ("mer oliven, takk")
:-) likte spesielt oversettinga av ettåringen der!
SvarSlett