Nok en resteklassiker, dette.
Januar begynner å nærme seg slutten og vi har forlengst innfunnet oss med striskjorta, havrelefsa - og pytt i panne-middager. Men det kan jo være godt selv om det er både enkelt og billig!
Begynn med litt grovhakket løk som du surrer i smør og olje, så slenger du oppi det du måtte ha av rester i kjøleskapet: poteter, kokte eller stekte grønnsaker, litt skinke, kjøttrester eller bacon (men kanskje ikke alt på en gang...). Godt med grovkvernet pepper, salt, og så topper du det hele med et speilegg. Og kanskje litt gressløk, persille eller andre urter. På bildet har jeg laget en veggisutgave med bare løk, poteter og erter.
søndag 23. januar 2011
stekte grønnsaker
Home
bacon
kokt skinke
kokte erter
kokte grønnsaker
middagsrester
poteter
pølser
stekt kjøtt
stekte grønnsaker
Ukens tips: pytt i panne
Ukens tips: pytt i panne
stekte grønnsaker
Labels:
bacon,
kokt skinke,
kokte erter,
kokte grønnsaker,
middagsrester,
poteter,
pølser,
stekt kjøtt,
stekte grønnsaker
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar