lørdag 31. desember 2011

Lefsechips

Denne ideen fikk jeg fra Veganerbloggen - supersmart måte å få brukt opp resten av julelefsene på!

Riv/skjær leser i litt ujevne avlange biter. Legg dem på bakepapir, pensel med olje og strøm med salt og cayennepepper, eller aller helst røkt paprikapulver his du har. Snu og pensle og krydre på den andre siden. Stek  180 grader i 5-7 min.  Legg dem til avkjøling på tørkepapir.

Server lefsechipsene som snacks, eller som tiltygg til et glass musserende, med litt tunfiskrøre eller laksetartar på. Eller hva med å prøve å krydre med kanel og sukker i stedet for salt og cayenne, og bruke lefsechipsene som tilbehør til is eller andre desserter?

2 kommentarer:

  1. Denne ble kjempegod med tortillalefser også! Så god at du burde melde den inn her:http://www.matbloggsentralen.com/2013/04/ekstraordinr-utfordring-restematkokebok.html?spref=fb

    SvarSlett
  2. Så bra! Det er i grunnen ganske håpløst å skulle plukke ut én oppskrift til en sånn konkurranse...

    SvarSlett

Subscribe

Labels

Flickr