I denne søte gresskartid er det fint å vite at heller ikke frøene fra denne superanvendelige grønnsaken trenger å kastes. Ristete og saltete gresskarkjerner er sunn snacks, og gresskarfrø kan brukes som de er i salater, i müsli eller som topping på rundstykker.
Les mer om gresskarfrø her:
http://krydder.org/2008/01/gresskarfroe/
For oppskrift på ristete gresskarfrø se:
http://homecooking.about.com/od/vegetablerecipes/r/blv310.htm
onsdag 27. oktober 2010
gresskarkjerner
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Jeg bruker disse i muslirundstykker jeg baker :) Har de til heving akkurat nå :D
SvarSlettTror ikke jeg har lagt ut noen oppskrift i bloggen min, så det skal jeg sannelig få gjort i morgen :)
så bra! Flott om du legger igjen en link her hvis du får postet bilder av rundstykkene :-)
SvarSlettKjøper de ferdigsaltet og har i salaten min på jobb, så spiser de nesten daglig. Kjempegode! :-)
SvarSlett