Hva med den kalde teen som står igjen på kanna?
Tenkt over hvor mange liter te du tømmer i kjøkkenvasken i løpet av året?
Alle skikkelige tedrikkere vet at te blir best når den trekkes i kanne, på løse blader. Så da trekker man gjerne en kanne - selv om man bare skulle hatt seg en kopp eller to. Bruk resten til iste! Hell den lunkne teen på en plastflaske og sett den i kjøleskapet, så har du et supert utgangspunkt for iste i sola neste dag.
Gode tee blir gode isteer, og ofte trengs ingen smakstilsetning. Heller du sukker i teen før den er blitt kald vil det løse seg lett opp, så har du ferdig søt iste. Ofte blander jeg grønn te med litt eplejus. Ander gode smakskomboer: Svart te med fruktsmak m litt tranebærjus eller solbærsaft, grønn te med lime og frisk mynte, Rooibushte med brunt sukker, en dæsj rom og litt sitronsaft.
Eller prøv te med vannmelonisbiter... flere forslag?
Hei! Super blogg:) Liker veldig godt ideen din om å verne om restematen! Jeg kommer til å følge deg videre. Du er velkommen til å ta en titt på den nyopprettede matbloggen min, hvis du ønsker det:) Hilsen Lene
SvarSlettTakk for det! Og lykke til med kokebokutgivelse - spennende!
SvarSlettGenialt. Dette skal prøves ut!
SvarSlettLena Margrethe