mandag 25. januar 2010

Innmat


Det er ingen som gidder bruke innmat lenger skriver Nationen i dag.

Synd, fordi det betyr at verdifulle næringsprodukter går til spille.

Må inrømme at jeg har forbedringspotensiale når det gjelder bruk av innmat selv, men har spist vannvittig god kalvebrissel ute et par ganger.

Har hatt en pakke kyllinglever liggende i fryseren i et halvt år. Noen som har en god oppskrift?

2 kommentarer:

  1. http://dinmat.aftenposten.no/Temasider/Artikler/R%C3%A5varer/R%C3%A5varer-fra-A-%C3%85/Levertjohei

    Denne ligger utrevet fra aftenposten inni en av kokebøkene mine.

    Hege :) (til Ole)

    Ps: spennende blogg!
    Ps2: Gratulerer med dagen som var!

    SvarSlett
  2. tusen takk x3 :-)

    "Leverblings med portvin og honning" høres jo dødsdigg ut!

    SvarSlett

Subscribe

Labels

Flickr