Restemat.no | Spis opp maten din!
lørdag 1. januar 2022

Velkommen

›
Her finner du mer enn 100 oppskrifter som hjelper deg få brukt opp mat du har til overs. Målet med restemat.no er å inspirere deg til å l...
2 kommentarer:
fredag 18. januar 2019

EAT-Lancet rapporten: hva med kjøtt?

›
(dette innlegget er også publisert på min personlige facebookside 18.01.19)  Hva du spiser er viktig for deg selv. Hva ...
2 kommentarer:
mandag 9. januar 2017

Suppe på en spiker

›
Det var 3. januar. Jeg hadde smurt snitter til en minnestund halve dagen og kom hjem langt forbi middagstid til fire influensasyke gutte...
3 kommentarer:
onsdag 7. desember 2016

Kjøleskapet mitt

›
For noen uker siden ble jeg intervjuet om hvordan jeg organiserer kjøleskapet mitt. Dette var ikke en del av livet jeg hadde brukt veldig m...
tirsdag 25. oktober 2016

Ertesuppe med svineknoke

›
Sponset innlegg En deilig varmende suppe er godt å ha i termosen på høsttur i skogen! Med tørkete gule erter og svineknoke fra holdbar...
2 kommentarer:
søndag 4. september 2016

Spis opp iskremen din

›
Sommeren er over. på tide med opprydning i fryseboksen. En boks vaniljeis med et par-tre spiseskjeer is igjen i. En halvboks jordbæris som h...
fredag 2. september 2016

Til inspirasjon!

›
Denne uken var restemat.no invitert til vitensenteret i Ås for å holde et Pechakucha-innlegg om restemat. (Pecha Kucha er en slags "fo...
1 kommentar:
onsdag 22. juni 2016

Tante Elines rabarbrakake

›
Tredje rabarbrainnlegg på én uke... men det er jo nå den skal spises! Dette trenger du: 3 egg 200 g rabarbra 150 + 125 g sukker 125 g ...
søndag 19. juni 2016

Råbra rabarbra

›
Ser ut som ugress, er botanisk sett en urt, brukes som en grønnsak og smaker som en frukt... Rabarbra er rare greier, men kan brukes til ...

Rabarbrachutney

›
Rabrachutney er lurt å lage hvis du har mye rabarbra i hagen. Chutneyen holder seg helt til neste vår og er god til både ost, vilt, kyllin...
›
Startsiden
Vis nettversjon
Drevet av Blogger.