tag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post5254790747299835346..comments2024-02-16T09:56:22.562+01:00Comments on Restemat.no | Spis opp maten din!: Om holdbarhet og oppbevaring av resterFru Louhttp://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-59512229728212603802020-10-08T08:21:34.528+02:002020-10-08T08:21:34.528+02:00Kan jeg lage potetmos ( av mandelpoteter ) en onsd...Kan jeg lage potetmos ( av mandelpoteter ) en onsdag som skal spises på lørdagen ? tenkte å bare koke/ mose og tilsette smør, så på kjøl og så tilsette melk/fløte under oppvarming på lørdagen. Skal ha med på fjellet og ønsker å ha mye gjort før fjellturen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-49159662898278758042020-05-08T11:54:06.055+02:002020-05-08T11:54:06.055+02:00Hei. Jeg har stekt kjøtt og med pizzafyll. Står i ...Hei. Jeg har stekt kjøtt og med pizzafyll. Står i tett plastboks i kjøleskapet. kan jeg bruke den femte dagen etter den blei stekt ? ;-)<br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-15915385006640423952020-02-18T10:51:32.134+01:002020-02-18T10:51:32.134+01:00Hei! Beklager sent svar! Jeg kan ikke gi deg et ab...Hei! Beklager sent svar! Jeg kan ikke gi deg et absolutt svar på antall dager, men er det mer enn en uke til du skal lage suppa ville jeg kanskje slengt kraften i fryseren i mellomtiden. Ellers lukter du fort om kraften begynner å bli sur. Jeg må innrømme at jeg har hatt kraft stående i tette glass i kjøleskapet ganske lenge.Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-34098760620756264942020-02-15T19:56:52.833+01:002020-02-15T19:56:52.833+01:00Hei, fantastisk side. Jeg lagde kraft av Svineknok...Hei, fantastisk side. Jeg lagde kraft av Svineknoke. Delte kraften i 2, for å lage suppe senere. Hvor lenge er den holdbar i kjøleskap?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-43198251379841453292013-12-30T16:06:14.155+01:002013-12-30T16:06:14.155+01:00Garantert! Pepperkaker skal jo stekes på nesten 20...Garantert! Pepperkaker skal jo stekes på nesten 200 grader. Saksøk meg om du blir dårlig ;-)Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-48428979918065566912013-12-29T23:30:50.803+01:002013-12-29T23:30:50.803+01:00Fin info dette! Har pepperkakedeig fra meny som gi...Fin info dette! Har pepperkakedeig fra meny som gikk ut 24.12 uåpnet! Kan denne trygt lages og spises en uke senere?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-35235204903166000032011-11-21T21:29:34.924+01:002011-11-21T21:29:34.924+01:00Takk for gode ord, du mystiske gjest!Takk for gode ord, du mystiske gjest!Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-38570622035788885102011-11-21T19:23:39.275+01:002011-11-21T19:23:39.275+01:00Flott skrevet! Veldig bra, dette er klasse! God kv...Flott skrevet! Veldig bra, dette er klasse! God kveld! Håper den blir fin! Hei hei:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-79238441739892501962010-10-08T13:33:47.010+02:002010-10-08T13:33:47.010+02:00ah! inn med t-skje, ja ;-) Det står ofte "hol...ah! inn med t-skje, ja ;-) Det står ofte "holdbarhetsdato", som tilsvarer holdbar til og med. På ferskvarer som kjøtt og fisk skal det i hvert fall stå en holdbarhetsdato, ikke "best før".Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-14304844373131648242010-10-07T11:04:15.017+02:002010-10-07T11:04:15.017+02:00presisering, jeg synes alt er "best før"...presisering, jeg synes alt er "best før", det er sjelden jeg ser "holdbar til (og med)". (På noe ost vi hadde her, sto det "best før" på norsk, mens "holdbar til" på svensk og dansk)Rolf Rander Næsshttps://www.blogger.com/profile/02172663850827590329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-76878363695229073882010-09-22T20:25:27.618+02:002010-09-22T20:25:27.618+02:00Det heter vel stort sett "holdbar til", ...Det heter vel stort sett "holdbar til", jaFru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-92176263978986214942010-09-22T14:23:42.627+02:002010-09-22T14:23:42.627+02:00Finnes det lenger noe som er "holdbar til og ...Finnes det lenger noe som er "holdbar til og med"? Jeg kan ikke huske å ha sett det noe sted.Rolf Rander Næsshttps://www.blogger.com/profile/02172663850827590329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-53481552227798398422010-09-22T10:54:54.236+02:002010-09-22T10:54:54.236+02:00Bra at lukter på maten! Gitt at kjøttbollene ikke ...Bra at lukter på maten! Gitt at kjøttbollene ikke var gått ut på dato ville jeg levert dem tilbake til butikken - de må ha vært oppbevart feil et eller annet sted på vei fra produsent til deg...for du lot dem ikke ligge lenge i romtemperatur før du la dem i kjøleskapet?<br /><br />Tusen takk for lenke fra Et Sunnere Liv (http://tulleskjuraslivsstil.blogspot.com/) forresten :-)Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-78161110445253764672010-09-21T23:42:56.203+02:002010-09-21T23:42:56.203+02:00Flotte tips :)
Jeg har et spm jeg lurte på om du k...Flotte tips :)<br />Jeg har et spm jeg lurte på om du kunne svare på: jeg åpnet en pakke kyllingkjøttboller (den stolte hane) igår, pakket den inn i en plastpose og satte en i kjøleskapet. Idag når jeg skulle lage meg middagnr2 med disse kjøttbollene va de blitt "sure". hva har jeg gjort feil?Stinehttps://www.blogger.com/profile/06582585112532745182noreply@blogger.com