tag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post3035229184814883594..comments2024-02-16T09:56:22.562+01:00Comments on Restemat.no | Spis opp maten din!: Ukens tips: Bruk opp skallet!Fru Louhttp://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-28898302979037624402012-10-19T14:37:30.143+02:002012-10-19T14:37:30.143+02:00Jeg har pleid å rive sitronene jeg bare skal bruke...Jeg har pleid å rive sitronene jeg bare skal bruke saften til og så oppbevare skallet i fryseren, men dette var virkelig lurt. Heidihttp://erkjennelser.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-91204181636167736922010-09-02T21:18:28.273+02:002010-09-02T21:18:28.273+02:00Oj, det var jeg faktisk ikke klar over. Takk for i...Oj, det var jeg faktisk ikke klar over. Takk for info, Martha Joy. Er jo ikke store mengder skal man får i seg, men kan være greit å være oppmerksom på det.Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-51016065772150873562010-09-02T14:21:26.217+02:002010-09-02T14:21:26.217+02:00Jeg ser at dette er en gammel post, men jeg må bar...Jeg ser at dette er en gammel post, men jeg må bare kommentere likevel. Det er bare økologisk sitrus-skall som er ok å spise. All annen <br />sitrusfrukt blir satt inn med antimuggmiddel, og skallet inneholder mye rester av sprøytemiddel. Begge deler er usunt for mennesker, og er ikke greit å spise. <br />Se rapporten som ligger her: http://www.mattilsynet.no/mattilsynet/multimedia/archive/00059/Rapport__Rester_av_p_59417a.pdf side 60-62Martha Joyhttps://www.blogger.com/profile/02461330577913907626noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-6310087571433495312010-05-10T22:26:23.211+02:002010-05-10T22:26:23.211+02:00Takk for tips, Ada Linnea! Lappesola: Risgrøt i pi...Takk for tips, Ada Linnea! Lappesola: Risgrøt i pizzadeigen!?! Veldig interessant...skal prøves. Jeg bruker forresten ofte havregrøt i brøddeigen (oppskrift kommer).Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-38402732833021515822010-05-10T22:17:24.551+02:002010-05-10T22:17:24.551+02:00Dette var lurt. Det må jeg prøve.
Her er mitt best...Dette var lurt. Det må jeg prøve.<br />Her er mitt beste restetips: Den siste øsa med risengrynsgrøt som blir igjen på lørdagen bruker jeg i pizzadeigen om kvelden. Den kan også fint brukes i vaffelrøre eller andre gjærdeiger, men så snart den kommer innenfor kjøleskapsdøren har den en tendens til å bli glemt.<br /><br />Hilsen SolLappesolahttps://www.blogger.com/profile/04111286719313111080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-91024172867023258222010-05-10T19:29:16.308+02:002010-05-10T19:29:16.308+02:00For en super god idè!! :)
Dette skal absolutt prø...For en super god idè!! :)<br /><br />Dette skal absolutt prøves ut:)swimzyhttps://www.blogger.com/profile/08909497106840429055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-2797624880429899592010-05-10T12:08:44.963+02:002010-05-10T12:08:44.963+02:00God idè! det funker også å ha sitronraspet i en bo...God idè! det funker også å ha sitronraspet i en boks i fyseren og ha det i kakedeiger, muffinsrøre osv. Det smaker som nyraspet!Ada Linneahttps://www.blogger.com/profile/12287318418611238167noreply@blogger.com