tag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post2735030789038355274..comments2024-02-16T09:56:22.562+01:00Comments on Restemat.no | Spis opp maten din!: Hvilke rester har DU i kjøleskapet?Fru Louhttp://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-84765238990138574082012-10-10T09:53:17.725+02:002012-10-10T09:53:17.725+02:00Et beger med rømmedipp
Et beger med rømmedipp<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-87241995566077105422012-02-24T20:05:20.565+01:002012-02-24T20:05:20.565+01:00Kjempesmart, takk for tips Trondheimstante!Kjempesmart, takk for tips Trondheimstante!Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-25880787932708000692012-02-21T21:58:26.575+01:002012-02-21T21:58:26.575+01:00Vissen frukt
Her i huset er vi blitt ganske flinke...Vissen frukt<br />Her i huset er vi blitt ganske flinke til å sjekke fruktfatet og ta hånd om den frukten som er lite innbydende pga"tidens tann",- men før den er dårlig. Vi deler frukten i store biter, putter i plastpose og i fryseren med den. Når vi får lyst på en liten påskjønnelse tar vi en pose frossen-frukt opp i hurtigmikseren og skvetter på litt juce.Fem sekunder kjøring og vi har en herlig smoothi. Heretter ingen frukt i søppla!Trondheimstantenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-5487745651735748062010-05-17T21:16:50.746+02:002010-05-17T21:16:50.746+02:00Takk!Takk!Epicureatricenhttps://www.blogger.com/profile/13917345988302563613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-69806879521284978932010-05-17T00:12:16.973+02:002010-05-17T00:12:16.973+02:00Epicureatricen, her er retten din:
http://restemat...Epicureatricen, her er retten din:<br />http://restemat.blogspot.com/2010/05/kremet-gulrot-og-purre-med-dill.html<br /><br />Ellers kan jeg anbefale gulrotpuré m koriander som tilbehør til kylling eller fisk. Og purre er fint i potetmos.<br /><br />:-)Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-39782664807812966162010-05-11T22:27:32.536+02:002010-05-11T22:27:32.536+02:00Eva - veldig bra innspill. Jeg jobber faktisk med ...Eva - veldig bra innspill. Jeg jobber faktisk med et innlegg om dette. Har jo noen egne kjøreregler, men leter etter litt mer autoriserte kilder på området... virker ikke som det er skrevet noe særlig om dette, verken på nett eller i kokebøker. Jeg vil gjerne jobbe litt mer med det sånn at det blir en ordentlig artikkel. Vil jo ikke gi råd som ikke er til å stole på.Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-75067600469170577452010-05-11T12:47:58.602+02:002010-05-11T12:47:58.602+02:00Kunne du skrevet om matsikkerhet og rester? Hvilke...Kunne du skrevet om matsikkerhet og rester? Hvilke rester bør man ikke spise? Hvor lenge kan de stå i romtemperatur før man bør slenge dem i kjøleskapet? Hvor langt kjøleskapliv har rester?Evahttps://www.blogger.com/profile/14506009213444853290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-4001314096214710522010-05-11T12:45:47.254+02:002010-05-11T12:45:47.254+02:00Jeg kom på en ting: Kunne du skrevet litt om matsi...Jeg kom på en ting: Kunne du skrevet litt om matsikkerhet og rester? Det er noen ting som holder seg i evigheter i kjøleskapet, mens andre kan bli dårlige og giftige og skumle nesten uten at man merker det. Hvordan kan man stole på restene sine?Evahttps://www.blogger.com/profile/14506009213444853290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-33450763754644754512010-05-10T22:33:00.738+02:002010-05-10T22:33:00.738+02:00Herlige utfordringer! Både gulrot, purre og seller...Herlige utfordringer! Både gulrot, purre og selleri er supert å putte i kraft-gryta. Kutt opp i store biter og legg det i plastposer i fryseren. se http://restemat.blogspot.com/2010/01/ukens-tips-avskjr.html<br /><br />Når det gjelder meieriprodukter så kan de fryses hvis de skal brukes til en rett hvor de skal kokes inn.<br /><br />Kommer med en oppskrift med purre, gulerøtter og rømme om en liten stund...Fru Louhttps://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-1837954015005360632010-05-10T22:12:26.380+02:002010-05-10T22:12:26.380+02:00Jeg kaster mye vissen selleri. Den er liksom ikke ...Jeg kaster mye vissen selleri. Den er liksom ikke så veldig innbydende, bare dvask, kjedelig og stram i smaken.<br /><br />Hilsen SolLappesolahttps://www.blogger.com/profile/04111286719313111080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-12348854108245320002010-05-09T19:23:46.238+02:002010-05-09T19:23:46.238+02:00Synes egentlig jeg er ganske flink til å få brukt ...Synes egentlig jeg er ganske flink til å få brukt opp rester og planlegger sånn at jeg bruker råvarer i forskjellige retter samme uke. Det jeg allikevel ofte kaster er halve bokser med melkeprodukter som rømme, kesam og yoghurt. Når de har stått i kjøleskapet i en uke, så har jeg ikke lyst til å spise dem, selv om jeg vet at de sansynligvis helt fint kan spises. Fryses kan de jo heller ikke - eller kan de? Et annet problem jeg har, er at endel grønnsaker bare kan kjøpe i ganske store porsjoner (som de famøse gulerøttene) eller oppskrifter hvor man skal bruke en purre og så sitter man liksom der med de tre andre - og så godt synes jeg ikke purre er, egentlig...Epicureatricenhttps://www.blogger.com/profile/13917345988302563613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-82992934641161206642010-05-08T16:26:41.950+02:002010-05-08T16:26:41.950+02:00Fantastisk blogg!! :) Jeg legger meg til som følge...Fantastisk blogg!! :) Jeg legger meg til som følger, for dette er et tema også her i huset. Her bor nemlig bare jeg, med en kjæreste som er innom i tide og utide (hehe) så rester blir det alltids, selv om jeg forsøker være flink å bruke dem opp :) Gleder meg til å lese mer og få mange fine tips :)<br /><br />Klem KarinaKarinahttps://www.blogger.com/profile/08095409190773196303noreply@blogger.com