tag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post5036604803037832966..comments2024-02-16T09:56:22.562+01:00Comments on Restemat.no | Spis opp maten din!: Epler!Fru Louhttp://www.blogger.com/profile/07664832751175507900noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-85119032983053053282013-09-27T14:46:57.874+02:002013-09-27T14:46:57.874+02:00Restene lager du epleeddik av! Legg eplehus, skall...Restene lager du epleeddik av! Legg eplehus, skall og avskjaer i et rent stort norgesglass, ha over lunkent vann til det dekker og rør i litt honning for å starte prosessen. Dekk til med et par lag tynt stoff som slipper til luft, evt. noen lag kjøkkenpapir og strikk rundt. La stå på et mørkt romtemperert sted i noen måneder, eller til det er blitt eddik.Karolinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6502057252755942232.post-47991854603355300212011-09-02T20:15:25.235+02:002011-09-02T20:15:25.235+02:00Takk for gode epletips:) Nå fikk jeg lyst på eplem...Takk for gode epletips:) Nå fikk jeg lyst på eplemos!Veronikahttps://www.blogger.com/profile/17650328903603368744noreply@blogger.com